Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Je winkelwagen

Retouren

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht om je bestelling tot 30 dagen retour te melden/ te annuleren. Daarna heb je nog 14 dagen om het artikel aan ons terug te sturen. Retourneren is op eigen kosten zoals vermeld staat in onze algemene voorwaarden.

Je retourzending kun je sturen naar:

Everplant.nl Retouren

Postelweg 7

5531MV Bladel, Nederland

Verpak je retourzending goed

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Wanneer is mijn retour verwerkt? 

Wij streven ernaar om je retourzending binnen 5 werkdagen na levering te verwerken en zodra dit het geval is ontvang je gelijk van ons een bevestiging. Is de termijn van 5 werkdagen verstreken? Neem dan contact op met onze klantenservice, het kan zijn dat wij je retourzending door omstandigheden nog niet hebben kunnen verwerken.


Wanneer krijg ik mijn geld terug?

Het aankoopbedrag wordt binnen 14 dagen na verwerking van de retour teruggestort op de rekening waarmee jij hebt betaald.


Beschadigd bij ontvangst?

Wanneer het artikel beschadigd is bij ontvangst, vragen we je om zo snel mogelijk contact op te nemen met onze klantenservice: info@everplant.nl. Wij verzoeken je om een foto te sturen van het beschadigde artikel en een foto van de meegeleverde pakbon. Wanneer wij geen volledige informatie aangeleverd krijgen, kan het langer duren voordat wij de schade melding af kunnen handelen.

Uitzondering: Everplant cadeaukaarten kunnen niet worden geretourneerd. De cadeaukaart is twee jaar geldig.