Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Je winkelwagen

Betalen

Betalen

Wanneer je op Everplant een bestelling wilt plaatsen, heb je verschillende opties om de betaling aan ons te voldoen. Zo kun je betalen met iDeal, een vooruitbetaling, creditcard, Paypal en je kunt achteraf betalen op factuur.

iDeal
Kies voor de meest gekozen betaalmethode iDeal als je het bedrag eenvoudig en snel aan ons wilt overmaken. Wanneer je voor iDeal kiest, word je omgeleid naar de vertrouwde en veilige betalingsomgeving van jouw bank. Hier kun je via internetbankieren het bedrag van je bestelling eenvoudig overmaken.

Vooruitbetalen per bank
Betaal je liever niet met iDeal? Dan kun je jouw bestelling vooraf betalen via een bankoverschrijving. Na het plaatsen van jouw bestelling, ontvang je een e-mail van onze betaalpartner Mollie met daarin de betaalinstructies. Zodra wij de betaling ontvangen hebben, zullen we jouw bestelling in behandeling nemen.

PayPal

Heb je een PayPal account? Dan kun je ook bij Everplant terecht. Met Paypal kun je, net als met een creditcard, verzekerd betalen. Voor PayPal betalingen wordt er een bedrag van €0,99 in rekening gebracht.

Creditcard
Ben je in het bezit van een creditcard? Ook hiermee kun je jouw bestelling veilig en verzekerd betalen op Everplant.nl. Wij accepteren betalingen van diverse soorten creditcards, waaronder Maestro, Visa en American Express.

Achteraf betalen op factuur
Op Everplant.nl kun je er ook voor kiezen om je bestelling achteraf te betalen, nadat je jouw bestelling hebt ontvangen. Voor deze betaalmethode wordt een bedrag van € 0,99 in rekening gebracht.

Voor particuliere bestellingen werken wij samen met betaalpartner Klarna. Enkele werkdagen na het plaatsen van de bestelling, ontvang je een mail van Klarna met de betaalinstructies. 

Voor zakelijke bestellingen werken wij samen met betaalpartner Billink. Enkele werkdagen na het plaatsen van de bestelling, ontvang je een mail van Billink met de betaalinstructies.